Unity Ganzentrip

Extra Ganzentrip uitleg

Download hier je eigen Ganzenbord: de Unity Ganzentrip!

 

3 & 26: Testservice

Bij de testservice kom je als recreatieve gebruiker die wil weten wat er in zijn/haar drugs zit. Testen is gratis en anoniem, én op sommige locaties werken Unitypeers dus extra gezellig om langs te gaan!

Voor nieuwsgierige aagjes die meer info willen hebben we alles in dit artikel gezet! Enjoy!

4: Voorbereiding!

Antioxidanten kunnen katers verminderen. Check hier recepten en hoe het werkt in je lijf!

5: Capsule

Hoe kun je poeders of capsules doseren?

Om een bepaalde dosering goed te kunnen afwegen heb je een goede weegschaal nodig. Zorg dat je een weegschaal hebt die milligrammen kan wegen, tot 3 cijfers achter de komma (0,001 mg). Een weegschaal die 0,01 (2 cijfers achter de komma) weegt is voor MDMA misschien nog net nauwkeurig genoeg, maar voor veel andere stoffen niet.

Waar vind je zo’n weegschaal?

Op de grote internationale online webshops kan je voor rond de 20 euro al weegschalen vinden die 3 cijfers achter de komma kunnen afwegen.
Bij apotheken, smartshops of drogisterijen kan je lege capsules kopen in verschillende maten. Sommigen zijn ook geschikt voor vegetariërs. Met een watervaste stift of een cd marker kan je het middel en dosering op de capsule schrijven.

11: XTC

Hoe komt het dat sommige XTC-gebruikers statafels zien?

Een bijwerking van MDMA, de werkzame stof in XTC, is dat je wat minder goed kan zien. Je kan bijvoorbeeld minder goed scherpstellen omdat je ogen snel heen en weer gaan. Je brein houdt ervan om dingen te begrijpen. Het gaat dan dingen invullen waardoor je dingen kan gaan zien die er niet zijn (hallucineren). Zo zien sommige mensen dan bijvoorbeeld statafels, of dranghekken of zonnebrillen. Als je een hoge dosering neemt krijg je sneller hallucinaties.

 

15 & 40: Unity stand

Waarom zijn we cool? En waarom zijn we nog vetter dan andere drugswebsites?

18: GHB

Ook je GHB kan je testen. Dan weet je de sterkte en kun je beter doseren.

Waarom is een hoge dosering GHB gevaarlijk?

Bij een hoge dosering kan je je bewustzijn verliezen of ‘out’ gaan. Er is een verschil tussen slapen en een coma. Als je out gaan van de GHB is er sprake van een coma. Die kan licht zijn. Iemand reageert dan nog op pijnprikkels of bij het roepen van een naam. Of de coma kan ernstig zijn. Iemand reageert dan ook niet meer op pijnprikkels. Het is lastig om als leek te bepalen hoe diep een coma is.
Bij extreme gevallen kan er sprake zijn van een ademhalingsstilstand. Dit is levensgevaarlijk. Lees hier waarom.

Ik heb 1,5 uur geleden GHB gebruikt maar ik voel nog weinig. Ik wil graag bijnemen, hoe doe ik dat zonder onnodig risico te nemen?

Zorg ervoor dat als je bijneemt, je precies weet hoeveel milliliter je inneemt door het bijvoorbeeld af te meten met een klein plastic spuitje waar de milliliters op staan geschreven. Na je eerste dosering zit er namelijk altijd nog een restje GHB in je lichaam waardoor het risico op overdosering groter wordt. Dit wordt ook wel het stapeleffect genoemd. Voel je dus na 1 of 1,5 uur nog steeds niets en wil je bijnemen? Neem dan niet meer dan de helft van je eerste dosering. Wacht vervolgens weer minimaal 1,5 uur om te zien wat deze aanvullende dosis met je doet.

20 & 37: Chill area

Af en toe chillen geeft je energie om een feest langer vol te houden. Een banaantje helpt daar ook bij. Eten is brandstof voor je lijf!

23: NPS

Wat weet jij over Nieuwe Psychoactieve Stoffen, ofwel Research Chemicals? Wij helpen jou een eind op weg. Zo zijn wij gewoon.

25 & 41: EHBO

De EHBO-er is je maat in het rood. De maat die je nodig hebt wanneer anderen stoppen. De maat die altijd voor je klaar staat. Voel je je niet lekker na gebruik, weet dat je altijd hulp krijgt. Gebruik is niet strafbaar.

29: Lachgas ballon

Je raakt van lachgas in een roes waardoor je kan omvallen. Check de Unitytips om dit te voorkomen.

36 & 58: Raven

44: Speed

Hallo plafonddienst! En waarom liever geen benzo knallen.

48: Trouwkapel

Gewillige ganzen moeten wel…. willen. Consent doe je samen. Lees hier alles over drugs en seks.

52: Ambulance

Downer + downer = No go. Heb je je ingelezen? Kom maar bij ons.

54: MDMA

Wie houdt er niet van knuffelen?

59: Afterparty

Hoe zorg jij voor de ultieme after? Ganzentrip spelen, smoothies drinken, Unity-kleurplaten inkleuren?