Peer educators

We stellen een aantal van de in totaal 150 peer educators aan je voor:

Fransje, 27 jaar, Unity Gelderland

Hoi! Leuk dat je mijn bio leest! Ik ben Peer bij Unity omdat ik het ontzettend leuk vind om met mensen te babbelen en naar feestjes te gaan. Bij Unity kan ik dat allebei doen en daarbij ook nog eens mensen kennis bij brengen over drugsgebruik. Kom jij bij ons langs op het volgende feestje? 🪩

Jakovos, 26 jaar, Unity Amsterdam

Hallo! Ik ben Jaco! Op mijn 16e ben ik bekend geraakt met de wondere wereld van dance events. Sindsdien fladder ik door het feest als een technovlinder of stoom ik door de dansvloer als een sneltrein. Als de muziek maar goed is!

Ik ben sinds mijn studie ontzettend geïnteresseerd geraakt in de werking van drugs, met name psychedelica. Helemaal in de psychologie is dit booming, nu onderzoek en behandelingen met psychedelica weer opkomen.

Jennifer, 32 jaar, Unity Amsterdam

Hoi, Ik ben Jennifer en inmiddels al 12 jaar actief bij Unity.
Woonachtig in Amsterdam en bezoek graag hardcore evenementen.

Juliana, 19 jaar, Unity Flevoland

Hey ik ben juliana en super enthousiast om voor unity als peer uit te komen. Mijn favoriete muziek soorten zijn early hardcore, hard techno en afrobeat.

Kjeld, 29 jaar, Unity Den Haag

Hoi, ik ben Kjeld en ik zou ook zomaar een ancient Kelt kunnen zijn. Met mijn lange haren in de wind vermaak ik me wel op elk feestje, zolang er maar geen Hazes voorbij komt, dan ga ik met dingen gooien. Ik zag Unity een keer voorbijkomen en dacht ‘dat lijkt me gaaf!’. En nu ben ik hier. In mijn vrije tijd én tijdens mijn werk bij TU Delft hou ik me bezig met sport en beweging in de meest brede zin, waarbij ik me nu vooral richt op deadliften. Kunnen we Unity ook nog een stukje hoger optillen?

Levi, Unity Brabant

Mijn naam is Levi, 22 jaar oud en woon in boxtel

Lola, 24 jaar, Unity Den Haag

Hi There,
Mijn naam is Lola en very happy dat ik bij de Unity crew hoor! Ik ben werkzaam als preventiedeskundige in Den Haag en daar kan Unity natuurlijk niet bij vergeten worden! Unity is de ultieme plek om met mensen het gesprek aan te gaan, waar je dat ergens anders misschien niet zo snel zou doen. Daarnaast ben ik super gek op festivals sluit dus lekker goed aan.

Niek, 24 jaar, Pink Unity

Hoi! Ik ben Niek, ik ben 24 jaar oud, en studeer een soort van neurowetenschappen. Ik zit bij unity omdat ik een absolute fascinatie heb voor de ravecultuur en psychoactieve stoffen, en vind het ook ontzettend leuk om met andere mensen hier over te praten.
Mijn favoriete feesten en genres zijn eigenlijk huisfeestjes, hah! Maar qua genre ben ik dol op acid, free tekno, psytrance, en hard trance. Ik ben een regular bij Radion, tevens ook mijn favoriete locatie, en kom daar vooral graag bij queer feestjes.

Eleonora, 25 jaar, Unity Utrecht

Hoi! Ik ben Noor, 25 jaar en heb mijn MSc Experimental Physis afgerond in juni. Ik ben bij Unity gekomen omdat ik de ravecultuur onwijs vet vind en het superleuk vind om mensen te informeren over drugs. Mijn favo genres zijn drum and bass, acid techno en hardere stijlen, en mijn favo feestjes Blackout, Korsakov en Intercell. Je komt me echter op veel meer tegen!

Quintin, 25 jaar, Unity Amsterdam

Hoi

Rachelle, 27 jaar, Unity Gelderland

Hallo! Ik zit al sinds mei 2015 bij Unity, inmiddels sinds januari 2019 ook als peercoach in Gelderland. Mij vind je vooral op techno- en de grotere hardstylefeesten!

Rianne, 29 jaar, Unity Den Haag

Hee! Ik ben Rianne en ik vind het heel fijn om me te omringen met andere open minded mensen die iets te vertellen hebben. Unity is de ideale plek hiervoor. Ik raak super geïnspireerd door gesprekken met andere peers, preventie experts en bezoekers aan de stand met een persoonlijk verhaal. Om mijn kennis te delen en zo voor nog meer liefde op de dansvloer te zorgen, is voor een techno liefhebber als ik geweldig om te doen!

Rick, 28 jaar, Unity Den Haag

Hey, ik ben Rick. Wat ik onwijs leuk vind bij Unity is dat je team een kant en klare vriendengroep is. Alles is bespreekbaar, waardoor alle bezoekers op een feestje de kans hebben om eerlijk te zijn. Over een eerste biertje tot worstelen met coke verslaving; alle vragen hierover kunnen aan ons gesteld worden.
Je komt met heel veel nieuwe muziekstijlen en de behorende mensen in contact. Je kan ook buiten je regio werken waardoor je een goed netwerk opbouwt in heel Unity Nederland. Dit versterkt Unity als voorlichtingsteam. Ik studeer psychologie, wat ik goed toe kan passen bij Unity. Veel vragen van gasten kan ik meenemen naar school om verder uit te zoeken.

Sean, 26 jaar, Unity Gelderland

Ik ben Sean en ik ben al een tijdje bij Unity. Ik heb heel PsychonautWiki uitgelezen en dit aangevuld met een set boeken en een hoop uurtjes op Erowid. Op deze manier heb ik brede kennis vergaard over verschillende drugs. Op feesten deel ik met liefde deze kennis, zodat mensen verstandige en verantwoordelijke keuzes kunnen maken voor zichzelf. En natuurlijk: gratis feesten!

Sten, 20 jaar, Unity Den Haag

Ik hou van de eerste shift

Tim, 23 jaar, Unity Gelderland

Ik kom uit Nijmegen en studeer biomedische wetenschappen (net geneeskunde, maar dan voor onderzoek). Ik vindt het effect van psychedelica, met name LSD, heel interessant. Ook lees ik veel over research chemicals. Ik wil van alles uitzoeken hoe het werkt, van fysiologisch tot zelfs het receptor/moleculaire niveau. Daardoor kan ik veel vragen beantwoorden.
Ik hou van veel soorten EDM, vooral dnb, neuro, dubstep en tearout doen mij goed. Ik vind het leuk om te varieren en nieuwe genres te ontdekken.

Tirza, 26 jaar, Unity Gelderland

Ik ben Tirza, 25 jaar, buitenmens en muziekliefhebber. Ik stamp graag op Drum and Bass, doe vrolijke dansjes op Techhouse en Disco, en ben helemaal euforisch over de wederopstanding van alles wat met Trance te maken heeft! Ik ga graag met mensen in gesprek en daag met liefde je uit om kritisch na te denken over allerlei onderwerpen. Daarnaast kom ik met een grote voorliefde voor taarten bakken en hondjes knuffelen.