Think for yourself,
care about others

Welkom bij Unity!
Op deze website vind je info over uitgaan, alcohol & andere drugs en de risico’s die daarbij komen kijken.

Onze vrijwilligers oordelen niet over drugsgebruik, maar reageren op behoeften en vragen over gebruik en beperking van de risico’s. Zo vinden we aansluiting met alle feestgangers uit de dancescène, momenteel vooral online!
Word ook vrijwilliger!

Volg jij ons al?
/Unity.nl   @unityinfo

Think for yourself, care about others

Drugs ABC


Droog het nieuwe jaar in!
Nieuws - 28 december 2020

Droog het nieuwe jaar in!

Afgelopen jaar deed Maayke mee met Dry January. Lees hier hoe ze dit heeft ervaren! Wil jij jezelf en jouw vrienden ook uitdagen met een maand zonder alcohol? Meld je […]
Lees meer »

Nieuws - 24 december 2020

Doe mee met Dry January!

Ondanks dat deze winter de kroegen gesloten blijven en de sociale contacten beperkt zijn, zijn er zeker mogelijkheden om ons verbonden te voelen met elkaar. Gedeelde smart is halve smart. […]
Lees meer »


Unity Podcasts

Luister naar de Unity Podcasts!

Alle podcasts

 

Agenda

Tot ons grote verdriet en tegelijkertijd absoluut begrijpelijk kunnen we deze periode niet fysiek samen komen en samen feesten. Maar we zullen in samenwerking met artiesten, organisatoren, clubs, podia en met elkaar alles op alles moeten zetten om juist nu ook online van elkaar en van muziek te blijven genieten.


  Bekijk hier de agenda.

  Celebrate safe

  Celebrate Safe is een platform met tips en betrouwbare informatie over bewust en veilig feesten. Hoe leuk feesten ook is, het is nooit helemaal zonder risico’s. Het is daarom goed te weten wat de risico’s zijn, van blaren, uitdroging tot het gebruik van alcohol en andere drugs.

  Meer over Celebrate Safe

  ISO 9001 HKZ

  Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2021 Unity - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

  Arkin