Corona en drugsgebruik

We kunnen er even niet omheen. Het coronavirus heeft Nederland bereikt en houdt ons land flink bezig. 

Tot ons grote verdriet en tegelijkertijd absoluut begrijpelijk en noodzakelijk, worden feestjes worden gecanceld en is de horeca gesloten. We kunnen deze periode niet fysiek samen komen en samen feesten, maar we zullen in samenwerking met artiesten, organisatoren, clubs, podia en met elkaar alles op alles moeten zetten om juist nu ook online van elkaar en van muziek te blijven genieten. We maken allemaal deel uit van dezelfde community en dit is de tijd om te laten zien hoe waardevol die is en waar we voor staan.

We zullen op zoek moeten naar alternatieve manieren om contact te houden, even te ontsnappen aan de dagelijkse realiteit en te ontspannen. Daarbij willen we jullie oproepen om geen onnodige risico’s te nemen. Dit is niet de tijd om van de kaart te raken, jezelf uit te putten en eraf te liggen, maar laten we juist nu elkaar helpen en inspireren om zo alert, gezond en positief mogelijk te blijven!

Het behoud van een goede weerstand is belangrijker dan ooit. Het gebruik van middelen brengen op eens heel andere risico’s met zich mee. Hoe zit dat, wat zijn dan die risico’s en wat betekent dat voor jou? 

Check hier onze Unity Q&A, voor al je vragen & antwoorden over het coronavirus en drugsgebruik.

We zullen deze pagina regelmatig updaten en kunnen daar jullie input goed voor gebruiken.

Houd Unity.nl dus de komende tijd in de gaten!