Vul de Global Drug Survey 2020 in!

Het is weer tijd voor de Global Drug Survey! Global Drug Survey is de grootse jaarlijkse online vragenlijst die thema’s rondom drugs en drugsgebruik verkent. Door jouw eigen ervaringen te delen met ’s werelds grootste drugsenquête, kun je een bijdrage leveren aan goede voorlichting over drugs, tips om risico’s en schade door drugs te beperken en aan het politieke debat over drugs en drugsgebruik(ers).

De afgelopen 6 jaar hebben meer dan 750.000 mensen de Global Drug Survey ingevuld.

#KnowDrugsBetter #GDS2020

Zoals ieder jaar zijn er ook een aantal aandachtsgebieden waar #GDS2020 zich op focust. Welke dat zijn zie je in deze video:

[youtube]https://youtu.be/_tiRcSXyRYk[/youtube]

#whatyoudomatters

Jouw antwoorden, gebaseerd op je eigen ervaringen, kunnen een enorme bijdrage leveren aan het verspreiden van eerlijke en juiste informatie over druggebruik en druggerelateerde thema’s met als doel het verminderen van de risico’s.

Initiatiefnemer van de Global Drug Survey is Dr. Adam Winstock, psychiater en verslavingsdeskundige in London. Unity is dit jaar de officiële partner van Global Drug Survey in Nederland.
Het invullen van de vragenlijst is anoniem en vertrouwelijk. Het duurt gemiddeld 15-30 minuten, het kan wat langer duren als je recent veel verschillende soorten drugs hebt gebruikt.

De resultaten worden in het voorjaar van 2020 met jullie en de wereld gedeeld!
Alvast heel erg bedankt voor je bijdrage.
Vul hier de Global Drug Survey in!

We zullen regelmatig relevante artikelen plaatsen en delen op onze socials, dus volg ons op Facebook, Twitter en Instagram en blijf op de hoogte! #GDS2020