Video: Are you ready to Celebrate Safe?!

Het Amsterdam Dance Event staat op het punt van beginnen en heeft zichzelf dit jaar weer overtroffen: het is groter en beter dan ooit. Hoe leuk het feesten ook is, als je je grenzen niet in de gaten houdt, kunnen er risico’s aan verbonden zijn. Om jou te helpen om het beste uit je ADE te halen op een verantwoorde manier, hebben we op onze site en in de video een paar tips om veilig te feesten op een rijtje gezet.

Unity en Celebrate Safe hebben een video ontwikkeld om (buitenlandse) bezoekers bewust te maken van de risico’s van het feesten. Check de video voor tips om bewust en veilig te feesten.

Celebrate Safe

Net zoals je je voorbereidt op een marathon is het goed om je voor te bereiden op ADE. Zorg dat je ook wat slaap pakt de komende dagen en neem de tijd om weer op te laden. Als je staat te dansen in een hete ruimte, neem ook af en toe een pauze. Drink niet te veel water als je XTC hebt gebruikt en houd je vrienden in de gaten. Zorg voor jezelf en zorg voor elkaar.

Onthoud goed dat het gebruik van alcohol en andere drugs nooit zonder risico’s is. En heel belangrijk: mocht je ervoor kiezen om drugs te gebruiken, zorg dan dat je deze hebt laten testen. Tijdens ADE is er een extra locatie geopend om dat te doen.

Check onze speciale ADE-pagina voor tips en informatie om bewust en veilig te feesten.

Be responsible. Think for yourself, care about others.