Unity College: Psychedelica

Ademende muren, drukke patronen, felle kleuren of diepe gedachtestromen. Het gebruik van psychedelica kan je blik op de wereld tijdelijk helemaal veranderen. Maar hoe doen je hersenen dat? En waarom gebruiken mensen het?

Van Mexicaanse paddorituelen tot LSD-therapie en van ingebeelde concerten tot mystieke ervaringen. Tijdens dit derde Unity College in Utrecht, geven Joost Breeksema (stichting OPEN) en Mascha Linszen (UMC Utrecht) je een kijkje in de wereld van psychedelica en hallucinaties.

Unity College Psychedelica
Datum: 8 juni
Tijd: 19.45 – 22.30 uur
Locatie: TivoliVredenburg: Vredenburgkade 11, Utrecht
Facebook-event

Aanmelden

Meld je hier aan voor het Unity College. We werken NIET met fysieke kaartjes maar met een gastenlijst.
Dit evenement is gratis, maar er is beperkt plek, vol = vol! Kun je onverhoopt niet meer, laat het ons dan weten. Dan kunnen we de vrijgekomen plaatsen vergeven.

Graag tot 8 juni! 🙂

Check ook de pagina’s over 2C-B, DMT, LSD en Paddo’s en truffels en bekijk het YouTubekanaal van stichting OPEN voor interessante lezingen.

Benieuwd naar hoe de wereld eruitziet als je aan het trippen bent? Check dan dit filmpje:

Draag jij oordoppen als je uitgaat? Waarom wel of niet? Via het Party Panel onderzoeken wij het gedrag van party people m.b.t. het dragen van oordoppen. Help jij ons mee? Met behulp van de antwoorden zorgt Celebrate Safe ervoor dat organisatoren en bezoekers goed geïnformeerd blijven over dit thema.
Vul de vragenlijst in en maak kans op oordoppen!