Unity College: 4-FA – The Facts!?

Yes, we zijn erg blij het eerste Unity College van Unity Brabant te mogen aankondigen!

Unity College: 4-FA – The Facts!?
Datum: 15-11-2017
Locatie: Concertzaal Dynamo: Catharinaplein 21, Eindhoven
Tijd 20.00 – 22.00 uur
Doors open: 19.30 uur
Facebook-event

Afgelopen jaren kregen de voorlichters van Unity ontzettend veel vragen over 4-FA (ook wel bekend als 4-FMP) aan de stand. “Hoe schadelijk is 4-FA?” “Wat zijn de risico’s van 4-FA?” “Wat te doen bij hoofdpijn na 4-FA gebruik?”, ”Waarom wordt 4-FA “XTC-light” genoemd?” en “Is 4-FA echt een harddrug?”.

Ben je ook zó nieuwsgierig geworden naar antwoorden hierop, of ben je gewoon leergierig naar de feiten rondom 4-FA, zorg dan dat je bij dit college bent. Wij zorgen voor gastsprekers die echte kennis hebben van 4-FA zaken zoals: Ton Nabben verbonden aan het Bonger Instituut (UvA); Laura Nijkamp van Trimbos-instituut; Tibor Brunt van het DIMS (Drugs Informatie en Monitoring Systeem) en Rob Favié werkzaam als Arts o.a. op dance events. Natuurlijk zijn de peer educators van Unity Brabant ook aanwezig samen met peers van DAMNYO.

Aanmelden

Meld je hier aan voor het Unity College. We werken NIET met fysieke kaartjes maar met een gastenlijst. Jouw gegevens worden niet door ons opgeslagen voor andere doeleinden dan het Unity College 4-FA – The Facts!?
Dit evenement is gratis, maar er is beperkt plek, vol = vol! Kun je onverhoopt niet meer, laat het ons dan weten. Dan kunnen we de vrijgekomen plaatsen vergeven.

Wij zorgen voor de Kennis, een drankje en goede muziek en jullie zorgen voor de vragen…

Het college wordt georganiseerd in samenwerking met DAMNYO.