Party Panel ronde over slapen!

Het Party Panel zorgt ervoor dat de meningen en ervaringen van echte party people mee tellen. Bezoek jij graag festivals en andere dance evenementen? Doe ook mee met de online onderzoeken over feest gerelateerde onderwerpen, zoals gehoorbescherming en het gebruik van alcohol en andere drugs.

Zoals jullie weten besteden we dit festivalseizoen meer aandacht aan slaap. We zijn erg benieuwd wat voor slaapritme mensen hebben rondom een feest of festival. Daarom gaat deze vijfde ronde van het Party Panel over slapen. Wil jij hier graag je mening over delen, vul dan de online vragenlijst in op partypanel.nl. Volgend jaar kunnen we de resultaten van het Party Panel onderzoek gebruiken om onze voorlichting over slapen te verbeteren.

Help mee door hier het Party Panel in te vullen! En deel dit onderzoek ook met andere partypeople!

Het Party Panel hoort bij de campagne Celebrate Safe. Twee keer per jaar sturen we alle panel leden per e-mail een vragenlijst over een actueel onderwerp binnen het thema uitgaan. De partners van Celebrate Safe en jullie zelf kunnen thema’s aanleveren waarover we de mening van het party panel  willen weten. Vervolgens worden de resultaten van het onderzoek gedeeld met jullie, maar ook met organisaties die voorlichting geven op feesten zoals ons!

Deelname aan de onderzoeken is volledig anoniem.

Thanks voor sharing!