Ook op afstand staat de online commUnity voor elkaar klaar

Lieve mensen uit de partyscene,

Iedereen weet ervan: we kunnen deze periode niet fysiek samenkomen en samen feesten.

En daarom willen wij jullie laten zien dat we nog steeds begaan en betrokken zijn met onze mede-feestgangers. Nu even niet in real life op feesten, zoals we al bijna 25 jaar doen, maar in deze periode -extra veel- online.

Aanschouw onze commUnity fotomuur! Dit is een selectie van de knappe koppen achter Unity. Een team dat zich vrijwillig inzet voor ons mooie doel: onbevooroordeeld voorlichting geven over alcohol en andere drugs en de risico’s die daarbij komen kijken. Want ook al zijn we op afstand, we zijn er voor elkaar.

En daar doen we online hard ons best voor samen met alle Unity’ers, door het bedenken, schrijven én opnemen van artikelen, podcasts, tips and tricks en een heuse (to be announced) online Unity party!!

Zoals jullie hebben kunnen volgen op onze socials, plaatsen we wekelijks interessante artikelen waarvan wij denken dat jullie er wat aan hebben in deze periode.
We zijn naast Facebook inmiddels actief op Instagram, Twitter en onze website Unity.nl.

Volg je ons al? Now is the time! We horen graag van jullie, onze achterban, welke ideeën en wensen er zijn. Laat het ons weten in de comments!

Laten we samen bouwen aan een nóg grotere online commUnity.

En aan alle (oud) Unity-ers: kom maar op met jullie foto’s! Deel jouw Unity-selfie met of zonder tip voor onze community: mail naar info@unity.nl


Liefs namens iedereen van Unity