Global Drug Survey 2022: win een boek!

Global Drug Survey bestaat 10 jaar! Ook dit jaar werkt Unity samen met ’s werelds grootste enquête over drugs.

De onderwerpen voor 2022 zijn onder andere seks & psychedelica, ‘drink spiking’, illegale tabak, wiet roken met tabak, drugsbeleid en de wet, alcoholarme en -vrije dranken en psychedelica in de vorm van stekelige vetplantjes.

Vul ‘m hier in: https://tinyurl.com/4me4v6wh
Meer info over Global Drug Survey 2022: https://www.globaldrugsurvey.com

Meedoen aan de Global Drug Survey is 100% anoniem en je antwoorden worden versleuteld verzonden. Bovendien maak je kans op het boek Drugs voor Junkies en Dummies! Stuur een screenshot met de bevestiging van een afgeronde vragenlijst naar onze DM op Instagram of Facebook.

Seks en psychedelica

Mensen houden van seks. Sommige mensen houden van psychedelica. We zijn benieuwd wat er gebeurt als je die twee combineert. Heb je seks gehad onder invloed van psychedelica? Deel je ervaringen!

Iets in je drankje

Na een golf van media-aandacht, maken we van de gelegenheid gebruik dit onderwerp verder te onderzoeken. Wat zijn de ervaringen van mensen bij wie iets in hun drankje is gedaan, of op een andere manier zonder hun toestemming drugs toegediend kregen. We zijn benieuwd naar wat mensen denken dat ze toegediend kregen, waar ze waren, wat er gebeurde en of ze het bij de politie hebben gemeld.

Drugsbeleid en de wet

Wereldwijd staat drugsbeleid hoog op de politieke agenda. Afgelopen decennium zagen we veranderingen in cannabisbeleid, een stijging van het aantal drugsdoden in verband met de opioïdencrisis en drugcontroles op festivals in het VK en Australië. Dit jaar wil GDS meer te weten komen over je ervaringen en meningen in verband met het drugsbeleid en de wet. Welke gevolgen heeft de drugswetgeving voor je gehad? Wat denk je over het drugsbeleid en het invloed daarvan op personen en gemeenschappen?