Flevoland

Unity Flevoland

Unity gaat in 2023 starten in Flevoland. Daar zijn we heel blij mee! Maar het betekent ook dat we vrijwilligers nodig hebben uit Flevoland.

Wat ga je doen?

Unity is een vrijwilligersproject voor en door jongeren uit de dance scene. Op feesten en festivals geven zij objectief en open-minded informatie over de risico’s die gepaard gaan met het gebruik van alcohol en andere drugs. Unity heeft als doel de risico’s van dit gebruik zoveel mogelijk te beperken. Dit doen we in Flevoland in nauwe samenwerking met de Corneel in Lelystad, De Meerpaal in Dronten en de Meester in Almere.

Wat verwachten we van je?

Als je besluit je te verbinden aan het Unity project maak je deel uit van een actieve community waarmee je samen je favoriete feesten kan bezoeken in heel Nederland. Voordat je gaat voorlichten krijg je eerst een training van 2,5 dag over drugs en hoe je daar voorlichting over kan geven. Deze training is in Amsterdam.
Eén keer per maand komen alle vrijwilligers (peers) bij elkaar in Dronten, Lelystad of Almere. De data staan voor het hele jaar al gepland zodat je daar goed rekening mee kunt houden in je planning. Verder verwachten we ook dat je op minimaal 6 evenementen voorlicht waarvan drie in Flevoland. Welke feesten dit worden bespreken we natuurlijk in goed overleg.

Meld je aan

Nieuwsgierig? Mail voor een kennismakingsgesprek naar unity@tactus.nl. Geef dan even kort aan wie je bent, waarom je vrijwilliger wil worden, waar je woont en wat je telefoonnummer is (i.v.m. e-mails die in de spambox komen).