Every voice counts: Global Drug Survey 2017

De Global Drug Survey vraagt aan gebruikers van alcohol en andere drugs van over de hele wereld wat hun ervaringen zijn met het gebruik van deze middelen, zowel positief als negatief.

Vorig jaar hebben meer dan 100.000 mensen, waarvan bijna 6000 Nederlanders, hun ervaringen gedeeld door de vragenlijst in te vullen. Dit jaar proberen we dat aantal te verdubbelen.

De antwoorden van al die mensen, gebaseerd op hun eigen ervaringen, kunnen een enorme bijdrage leveren aan het verspreiden van eerlijke en juiste informatie over druggebruik en druggerelateerde thema’s met als doel het verminderen van de risico’s.

Zoals ieder jaar vragen we iedereen die wel eens alcohol drinkt of drugs gebruikt naar hun ervaringen. Dit jaar zijn we daarnaast op zoek naar ‘specialisten’ die hun ervaringen met psychedelica, medicinale cannabis, micro-doseringen LSD en het gebruik van een vaporizer met ons willen delen.

Maar ook ideeën van mensen van over de hele wereld over het cannabisbeleid, drugstesten, doseren van MDMA, de invloed van het Dark-Net en informatie over of ze wel eens in aanraking gekomen zijn met de politie door drugsgebruik, worden verzameld via het grootste wereldwijde onderzoek naar drugsgebruik, de Global Drug Survey.

Laat je horen en doe mee met het grootste onderzoek naar drugsgebruik in de wereld, de Global Drug Survey.

Change starts with experience

http://www.globaldrugsurvey.com/GDS2017/

Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws en de resultaten van de GDS in juni 2017.

Twitter: @unityinfo, @GlobalDrugSurvy #GDS2017

Instagram: UnityInfo 

SnapChat (NIEUW): UnityInfo