Doe jij mee met Dry January?

Het is de laatste dag van 2018. Tijd voor goede voornemens en nieuwe uitdagingen!

Na een drukke en gezellige decembermaand met veel lekker eten en drinken, vinden veel mensen het een goed idee om in januari een maand te detoxen. Perfect moment dus om de uitdaging aan te gaan en een maand geen alcohol te drinken.

IkPas introduceert daarom in 2019 2 momenten om je alcoholgebruik op pauze te zetten. Zoals voorgaande jaren tijdens de vastenperiode tussen carnaval en Pasen, wat in 2019 start op 6 maart. En daarnaast ook Dry January in januari. Dry January start op 1 januari, NA het slapen, dus niet om 0u ’s nachts maar de volgende ochtend 😉

Waarom zou ik meedoen aan IkPas?

IkPas is een uitdaging aangaan met jezelf. Je drinkt een maand geen alcohol om eens te kijken wat het met je doet. Je wordt je bewuster van de keuze die je kunt maken om wel of niet te drinken, je doorbreekt je vastgeroeste patronen en alcohol is niet meer vanzelfsprekend.

Veel deelnemers van IkPas ervaren positieve lichamelijke veranderingen; ze voelen zich fitter en scherper, slapen beter, vallen af en hebben een betere huid. IkPas helpt je bij je uitdaging. Je kunt bij ons terecht voor vragen, tips, artikelen, recepten, badges die je kunt verdienen met uitdagingen… alles om jouw uitdaging te volbrengen!

We vragen je niet om nooit meer alcohol te drinken, maar om je alcoholgebruik even op pauze te zetten.

Ga jij de uitdaging aan?

Inschrijven kan op de website van IkPas.