Ik ben van plan paddo’s/truffels te gebruiken in combinatie met een ander middel, wat kunnen hier de gevolgen van zijn?

Het combineren van verschillende drugs is extra riskant en onvoorspelbaar. Als je gaat combineren heb je meer kans op problemen met je gezondheid. Voor meer informatie check het thema Drugs en combigebruik.

Paddo’s/truffels met cannabis

Hasj en wiet verlengen en verhevigen de paddotrip en kunnen er voor zorgen dat je trip onvoorspelbaar wordt, wat zeker niet altijd als prettig wordt ervaren. Heb je plezier in je trip, ga dan niet blowen omdat het de kans op een vervelende ervaring vergroot.
Het kan zijn dat je tijdens het blowen het gevoel hebt dat je een deel van de paddo-effecten opnieuw beleeft.

Paddo’s/ truffels met cocaïne of speed

Als je paddo’s of truffels met een van deze middelen combineert vergroot je de kans dat je angstig wordt of in paniek raakt. Eigenlijk weet je nooit wat voor effecten je precies kunt verwachten. Als je al een tijdje wakker bent op een upper en je neemt dan paddo’s of truffels dan is de kans vooral groter dan je wat paranoïde gedachten krijgt.

Paddo’s/ truffels met XTC

Als je paddo’s of truffels met MDMA (XTC) combineert dan bestaat de kans dat de ervaring erg intens wordt. Als je er voor kiest om het te combineren neem dan van beide drugs minder dan je zou nemen als je alleen een middel zou nemen.